Home Kältetechnik | Home Inselwandern | Anfrageformular | Sonderangebote Schnäppchen II.te Wahl |
zurück Holland zurück Scheveningen Scheveningen Cafe Constant
Cafe Constant | Restaurant Cafe Constant |
Cafe Constant | Restaurant Cafe Constant |
Cafe Constant | Restaurant Cafe Constant |
Cafe Constant 22 | Restaurant Cafe Constant |
UNCH (>12:00) Brood van vanMenno 7,50 Pantosti procureur, cheddar en komkommer zoet-zuur 11,25 Toast gebakken wilde paddestoelen en crème fraiche 12,50 Toast krabsalade, knolselderij en citroen 15,75 2 Vlaamse garnalen croquetten op brood 9,75 French omelette 9,50 Stokbrood Cecina de Leon, geraspte tomaat en sinaasappelzeste 9,25 Stokbrood procureur, verse kruidenpesto, komkommer zoet zuur 11,50 Stokbrood calamaris, aioli, tomaatdressing en peterselie 9,75 Stokbrood Paletta Iberico met geraspte tomaat en olijfolie 8,75 Stokbrood Pecorino en vijgenjam Lunch Specials 18,50 Witlofsalade, geroosterde druiven, roquefort 18,50 Steak tartare preparé, klassiek met Franse frites 15,50 Spaghetti, Parmezaan, eidooier en broodkruim DINER (>17:30) Voorgerechten 4,75 Stokbrood van vanMenno, gezouten boter 18,25 Eendenlever, ui-pxcrème en brioche 12,75 Burrata, pane carasau, harissaolie, sumak en bieslook 10,75 Gegaarde venkel in saffraan-sinaasappelcrème, aardeer en druif 12,25 Vijgen, San Marzano, coppa di Parma en honing-thijmdressing 11,75 Boquerones, pequilo peper, krokante kappertjes en peterselieolie 13,50 Mosselen, Nduja, pompoen en crème fraiche 10,25 Procureur, mosterdzaad, dille en beurre noisette 10,50 Beenmerg, gremolata en gegrild brood Hoofdgerechten 20,75 Zwarte risotto met inktvis, geroosterde sjalot, ingelegde citroen en peterselie 23,50 Wilde eendenborst, rode wijnsaus, pastinaakpuree en savooiekool 21,00 Buikspek, appelpuree, knolraap, gepofte rijst en gebakken little gem 19,50 Aardpeer, krokante cavolo nero, verse kruidencrème en duxelles van paddenstoel 18,50 Witlofsalade, geroosterde druiven, roquefort, vijgendressing walnoot en bieslook 18,50 Steak tartare preparé, klassiek met Franse frites Bijgerechten 4,25 Franse frites, rozemarijn en mayonaise 4,75 Little gem, parmezaan, bieslook en broodkruim 7,50 Geroosterde bospeen met ansjovisdressing, kappertjes en pijnboompitten Dessert Lunch 5,75 Citroen merengue 4,25 / 4,75 Appeltaart/slagroom Diner 7,25 Gekarameliseerde banaan met gezouten karamel en vanille ijs 5,75 Citroen merengue 8,75 Chocolade ganache, bosbessen coulis, koffie-mascarpone en walnoot 8,75 Onetik chevre met paprika chutney BITES 6,75 Pimentos de padrón 9,75 Charcuterie Paletta Iberico Bellota 9,50 Charcuterie Cecina de Leon (rund) 6,50 Bitterballen van draadjesvlees 'de Haagsche Croquetterij' 6,50 Bitterballen van oesterzwam 'de Haagsche Croquetterij' 3,75 Groenen olijven van Bella Cerignola 8,75 Pecorino & kweepeer en toast 8,75 Époisses met crackers 8,75 Onetik chevre met paprika chutney 4,25 Franse frites, rozemarijn & mayonaise KIDS 8,50 Spaghetti, verse pesto kruiden en tomaat 8,50 Kippendij, krokante aardappel, doperwt en spinazie |
MITTAGESSEN (>12:00) Brot von vanMenno 7,50 Pantosti Prosciutto, Cheddar und Gurke süß-sauer 11,25 Toast mit gebratenen Waldpilzen und Crème fraîche 12,50 Krabbensalat mit Toast, Sellerie und Zitrone 15,75 2 flämische Krabbenkroketten auf Brot 9,75 Französisches Omelett 9,50 Baguette Cecina de Leon, geriebene Tomate und Orangenschale 9,25 Baguette Prosciutto, frisches Kräuterpesto, Gurke süß-sauer 11,50 Baguette-Kalamari, Aioli, Tomatendressing und Petersilie 9,75 Baguette Paletta Iberico mit geriebener Tomate und Olivenöl 8,75 Baguette Pecorino und Feigenmarmelade Mittagsangebote 18,50 Chicoréesalat, geröstete Trauben, Roquefort 18,50 Steak tartare preparé, klassisch mit Pommes frites 15,50 Spaghetti, Parmesan, Eigelb und Semmelbrösel ABENDESSEN (>17:30) Vorspeisen 4,75 VanMenno-Baguette, gesalzene Butter 18,25 Entenstopfleber, Zwiebelpfannkuchen und Brioche 12,75 Burrata, Pane Carasau, Harissaöl, Sumach und Schnittlauch 10,75 Gekochter Fenchel in Safran-Orangen-Creme, Erde und Weintrauben 12,25 Feigen, San Marzano, Coppa di Parma und Honig-Thymian-Dressing 11,75 Boquerones, Pequilo-Pfeffer, knusprige Kapern und Petersilienöl 13,50 Muscheln, Nduja, Kürbis und Crème fraîche 10,25 Procureur, Senf, Dill und Beurre Noisette 10,50 Knochenmark, Gremolata und gegrilltes Brot Hauptgerichte 20,75 Schwarzes Risotto mit Tintenfisch, gerösteter Schalotte, eingelegter Zitrone und Petersilie 23,50 Wildentenbrust, Rotweinsauce, Pastinakenpüree und Wirsingkohl 21,00 Bauchspeck, Apfelpüree, Steckrübe, Puffreis und gebratenes Kleinod 19,50 Topinambur, knuspriger Cavolo nero, frische Kräutercreme und Pilzduxelles 18,50 Chicoréesalat, geröstete Trauben, Roquefort, Feigendressing, Walnuss und Schnittlauch 18,50 Steak tartare preparé, klassisch mit Pommes frites Beilagen 4,25 Pommes frites, Rosmarin und Mayonnaise 4,75 Kleiner Edelstein, Parmesan, Schnittlauch und Semmelbrösel 7,50 Gebratene Möhren mit Sardellendressing, Kapern und Pinienkernen Nachspeise Mittagessen 5,75 Zitronenbaiser 4,25 / 4,75 Apfelkuchen/Schlagsahne Abendessen 7,25 Karamellisierte Banane mit gesalzenem Karamell und Vanilleeis 5,75 Zitronenbaiser 8,75 Schokoladenganache, Blaubeercoulis, Kaffee-Mascarpone und Walnuss 8,75 Onetik-Käse mit Pfeffer-Chutney BITES 6,75 Pimentos de padrón 9,75 Charcuterie Paletta Iberico Bellota 9,50 Charcuterie Cecina de Leon (Rindfleisch) 6,50 Bitterballen aus Schweinefleisch Faden 'de Haagsche Croquetterij 6,50 Austernpilzkroketten 'de Haagsche Croquetterij 3,75 Grüne Oliven von Bella Cerignola 8,75 Schafskäse & Quitte und Toast 8,75 Époisses mit Crackern 8,75 Onetik-Käse mit Pfeffer-Chutney 4,25 Pommes frites, Rosmarin und Mayonnaise KIDS 8,50 Spaghetti, frisches Kräuterpesto und Tomaten 8,50 Hähnchenschenkel, knusprige Kartoffeln, Erbsen und Spinat |
03.10.22 Copyright Kaeltetechnik Rauschenbach GmbH Phone +49 2261 94410 Impressum Datenschutz Angebote nur an Geschaeftskunden